Radio Expert
search

Tudj meg többet arról, hogyan rangsoroljuk az állomásokat weboldalunkon, és nézd meg a Top 10 listát! Érj el jobb helyezést a weboldalunkon, az iOS, ANDROID és az HUAWEI telefonos alkalmazásainkban.

Oszd meg rádióállomásodat a Facebookon, a Viberen, a Twitteren, a G+-on, a weboldaladon, stb.

A weboldalunkra mutató linkek

Linkeld a rádióállomásaidat a weboldalunkon a rádióállomás oldaladra, NE a főoldalunkra.

Ha a weboldalunkon linkeled a rádióállomásaidat, annak a következő előnyei vannak:

▶ A weboldalunkon a rádióállomás oldaladon minden egyes látogatás növeli a rádióállomásod népszerűségét. A legnépszerűbb rádióállomások egy speciális Top 10 kategóriában láthatók.

▶ A legtöbbet hallgatott rádióállomásokat egy speciális "Top 10" kategóriában emeljük ki.

▶ A rádióállomás oldalad minden egyes meglátogatása számít, akár a Facebookról, a Viberről, a Twitterről, a Google+-ról vagy a hivatalos weboldaladról érkezik a látogatás. A 10 legtöbbet látogatott rádióállomás a főoldalon is megjelenik, mint ajánlott rádióállomások. A telefonos alkalmazásainkban is külön feltüntetjük őket. A keresőmotorok (Google, Bing, Yahoo stb.) látogatásai nem számítanak bele a látogatások számába.

▶ A 7 nap alatt több mint 100 látogatást fogadó rádióállomásokat kiemeljük a weboldalunkon (narancssárga színű keretben) és a telefonos alkalmazásainkban (más rádióállomásokhoz képest eltérő színnel és (★★) jelzéssel).

A rádióállomások rangsorolása

A rádióállomásokat népszerűségük szerint rangsoroljuk. A népszerűség szerinti rangsorolás weboldalunkon mindenhol érvényes (kivéve a főoldalt). Ugyanilyen rendszert használunk a telefonos alkalmazásokban. A rangsorolás 5-15 percet késhet, míg a telefonos alkalmazásokban naponta kétszer vagy háromszor frissítjük a rangsort. A rangsorolás az állomás népszerűségén alapszik az elmúlt hét napban. Így igazságos a rangsorolás minden rádióállomás számára.

A rádióállomások automatikus eltávolítása

Naponta ellenőrizzük a rádióállomások elérhetőségét. A több mint 3 napig nem elérhető állomásokat átmenetileg eltávolítjuk a weboldalunkról és a telefonos alkalmazásainkból. Ha az állomás megint elérhetővé válik később, újra megjelenik a weboldalunkon és a telefonos alkalmazásainkban. Az átmenetileg eltávolított rádióállomások nem jelennek meg az ország- és műfaj kategóriákban, és a keresési eredményekben sem.

Támogatott stream kodekek

Alkalmazásaink és lejátszóink 3 különböző kodeket támogatnak az összes alváltozatukkal együtt. A támogatott kodekek: MPEG, AAC és AACP (aac+). A Flash player használata csak Internet Explorerhez szükséges.