Posturi radio din România în direct
search

Află mai multe despre topul posturilor și lista Top 10 pe website-ul nostru! Primiți un loc mai bun pe website-ul nostru și în aplicațiile noastre iOS, ANDROID și HUAWEI.

Partajați postul dvs. radio pe Facebook, Viber, Twitter, G+, website-ul dvs., etc.

Link-uri către website-ul nostru

Conectați posturile dvs. radio cu pagina postului dvs. radio de pe website-ul nostru, NU cu pagina noastră de pornire.

Beneficiile conectării postului radio cu website-ul nostru:

▶ Fiecare hit de pe pagina postului dvs. radio va mări popularitatea postului. Cele mai populare posturi radio sunt afișate în categoria specială Top 10.

▶ Cele mai ascultate posturi radio sunt evidențiate în categoria specială Top 10.

▶ Fiecare vizită către pagina postului dvs. radio de pe Facebook, Viber, Twitter, Google+ sau website-ul dvs. oficial este numărată. Cele mai vizitate 10 posturi radio sunt afișate pe pagina principală ca Posturi radio recomandate. Ele vor fi de asemenea separate în aplicațiile mobile. Motoarele de căutare (Google, Bing, Yahoo, etc.) nu sunt incluse în numărul de vizite.

▶ Posturile radio cu mai mult de 100 de vizite în 7 zile sunt evidențiate în website nostru (într-un cadru portocaliu) și în aplicațiile mobile (colorate diferit în comparație cu celelalte posturi și marcate cu (★★).

Clasamentul posturilor radio

Posturile radio sunt ordonate în funcție de popularitate. Clasamentul în funcție de popularitate se referă la părțile website-ului (cu excepția paginii de pornire). Un sistem identic este aplicat în aplicațiile mobile. Clasamentul poate fi întârziat cu 5-15 minute, în timp ce în aplicațiile mobile este schimbat de 2-3 ori pe zi. Acest lucru oferă un tratament egal tuturor posturilor.

Ștergerea automată a posturilor radio

Verificăm disponibilitatea posturilor radio zilnic. Postul radio care devine indisponibil pentru mai mult de 3 zile va fi șters temporar de pe website și aplicațiile mobile. De îndată ce devine disponibil din nou, va reapărea pe website și în aplicațiile mobile. Un post șters temporar nu va apărea în categoriile țară și gen și nu va fi afișat în rezultatele căutărilor.

Codec-urile de transmisie suportate

Aplicațiile și player-ele noastre suportă 3 codec-uri diferite împreună cu toate subvariantele acestora. Codec-urile suportate sunt MPEG, AAC și AACP (aac+). Flash Player este necesar doar dacă folosiți Internet Explorer.