Радио България на живо
search

Научете повече за класацията на радиостанциите на нашия уебсайт и класацията ни топ 10! получете по-добро класиране на нашия уебсайт и нашето предложение iOS, ANDROID и HUAWEI мобилни приложения.

Споделете Вашата радиостанция във Facebook, Viber, Twitter, G+, Вашият уебсайт, и др.

Линк към нашия уебсайт

Свържете страницата на Вашата радиостанция с нашия уебсайт, НЕ значи нашата начална страница.

Предимствата на това да свържете радиостанцията си с нашия уебсайт:

▶ Всеки клик на Вашата радиостанция чрез нашия убесайт ще увеличи популярността й. Най-популярните радиостанции са показани в специална класация ТОП 10.

▶ Най-слушаните радиостанции са показани в специална класация ТОП 10.

▶ Всяко посещение на Вашата радиостанция от Facebook, Viber, Twitter, Google+ или Вашата официална уеб страница се отчита. 10-те най-посещавани радиостанции се показват на началната страница, както и препоръчаните радиа. Те също така ще бъдат отделно показани в нашето приложение. Търсачките (Google, Bing, Yahoo) не се включват в броя посещения.

▶ Радиостанции с повече от 100 свалянния за 7 дни са показани на нашия уебсайт (оцветени в оранжева рамка) и в мобилното приложение (различно оцветени в сравнение с другите радиостанции и обозначени с (★★).

Класация на радиостанциите

Радиостанциите са класирани според популярността. Класирането по популярност е видимо навсякъде в уебсайта (с изключение на началната страница). Идентична система съществува и в приложението. Класацията може да бъде забавена с 5 до 15 минути, докато в мобилното приложение се менят два или три пъти на ден. Критерия за класиране са базирани на популярността на радиостанцията през последните 7 дни. Това предоставя равни условия за всички радиостанции.

Автоматично премахване на радиостанции

Ние проверяваме достъпността на радиостанциите всеки ден. Станциите, които не са достъпни за повече от 3 дни ще бъдат премахнати временно от нашия уебсайт и мобилно приложение. Веднага щом станцията е достъпна, тя ще се появи отново в сайта ни и мобилното приложение. Временно премахната радиостанция няма да се появява в категориите за страна и регион и няма да се появява при търсене.

Поддържани стрийм кодекси

Нашето приложение и плеър поддържа 3 различни кодекса с всички техни под-варианти. Поддържаните кодекси са MPEG, AAC и AACP (aac+). Flash player се изисква само ако използвате Internet explorer.